4e Quikrun op 10 september 2017

Op 10 september 2017 organiseren wij voor de 4e keer de Quikrun. De Quikrun is zowel een wedstrijd- als een recreatieloop ter nagedachtenis aan Paul Quik, die zelf een enthousiast- en actief loper was bij THOR. De opbrengsten van de Quikrun komen deels ten gunste van Stichting Paul.

Doe jij ook mee dit jaar?

De Quikrun bestaat uit 3 onderdelen:
– Een Wedstrijdloop die onderdeel uitmaakt van het Running Center Loopcircuit (RCLC)
– Een recreatieloop van 5 en 10 km
– BATTLE OF THE FITTEST

Aan de vierde editie van de Quikrun hebben we net als vorig jaar de BATTLE OF THE FITTEST toegevoegd. Een teamloop over 5 km, waarbij bedrijven en verenigingen uit Roosendaal en omgeving de strijd met elkaar aan gaan. Teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Het team met de vier snelste lopers wint de titel FITTEST AFTER SUMMER 2017! Jullie doen toch ook mee?

Locatie: Sportpark Vierhoeven Roosendaal, nabij THOR-honk

Bekijk ook onze website: www.quikrun.nl

quikrun1