Leerlingen Mytylschool rennen voor het goede doel!

De leerlingen van de Mytylschool in Roosendaal hebben dinsdag rondjes gerend voor twee goede doelen. Binnen een tijdsbestek van zes minuten renden zij zo veel mogelijk rondjes rondom de school. Dit leverde het mooie bedrag van 2350,50 euro op.

Dit geld is enerzijds bestemd voor Stichting Paul, die zich ten doel heeft gesteld om alle leerlingen in de regio te kunnen laten sporten, en anderzijds voor Stichting Vrienden van Gatagara in Rwanda, die kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking uit dat land verzorgt en begeleidt.

Een bijzondere prestatie voor de Roosendaalse leerlingen: de Mytylschool is namelijk een school voor kinderen en jongeren met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking in de leeftijd van vier tot twintig jaar.

mytylschool-roosendaal-sponsorloop-foto-corine-roks-medium-1078x516
Bron: internetbode FOTO CORINE ROKS