4e Quikrun op 10 september 2017

Quikrun 2017

Nieuwe informatie

Op 10 september 2017 organiseren wij voor de 4e keer de Quikrun. De Quikrun is zowel een wedstrijd- als een recreatieloop ter nagedachtenis aan Paul Quik, die zelf een enthousiast- en actief loper was bij THOR. De opbrengsten van de Quikrun komen deels ten gunste van Stichting Paul.

Doe jij ook mee dit jaar?

De Quikrun bestaat uit 3 onderdelen:
- Een Wedstrijdloop die onderdeel uitmaakt van het Running Center Loopcircuit (RCLC)
- Een recreatieloop van 5 en 10 km
- Een ‘Battle of the Fittest’ van 5 km

De ‘Battle of the Fittest’ is een loop van 5 km waarbij de sportvereniging uit de regio de strijd met elkaar aan gaan. Welke sportploeg is het fitst uit de zomerstop gekomen en is het best voorbereid op het nieuwe seizoen? Teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Het team met de vier snelste lopers wint de titel ‘Fittest after summer 2017’!

Locatie: Sportpark Vierhoeven Roosendaal, nabij THOR-honk

Bekijk ook onze website: www.quikrun.nl