Sportkermis bij Metsj Point

Het jaarlijks Rabo Sjors Sportief evenement in Roosendaal kreeg op donderdagmiddag 4 januari een ‘sportkermis’ bij Metsj Point aan De Stok in Roosendaal. Tussen 13:00 en 16:30 demonstreerden tientallen verenigingen hun club en hun sport. Stichting Paul was hierbij aanwezig.

Tijdens dit gratis evenement kon ieder een kijkje nemen en kennis maken met de sport-diversiteit in Roosendaal. Vanaf 28 februari ligt het nieuwe Sjors-sportiefboekje bij de Roosendaalse jeugd in de bus. In dit boekje staat een opsomming van de mogelijkheden om tientallen sporten uit te proberen bij de verenigingen.

foto-3

Written by John